Scriptum lanseaza audiobooks!

Scriptum lanseaza audiobooks!

Let’s Play Scriptum! Oricand si oriunde.

Scriptum lanseaza carti audio!

Daca in perioada pandemiei COVID am fost prima editura crestina din Romania care ti-a facilitat accesul la toate cartile din portofoliu in format e-book (pe platforma Google Play), de aceasta data suntem prima editura crestina din Romania care iti ofera carti din portofoliu in format audio.

De acum poti sa “citesti” audiobooks Scriptum de la autorii tai indragiti oricand doresti – atunci cand conduci, cand esti pe drum, cand calci, gatești sau faci sport. Vezi AICI 5 motive pentru a "citi" carti audio.

 

Pentru a-ti facilita accesul la cartile audio Scriptum, am ales ca partener media serviciul VOXA. Catalogul Scriptum cu carti audio il gasesti AICI.

Scriptum iti propune pentru inceput cateva carti audio grozave:

  • Dragostea actioneaza, Bob Goff
  • Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti, John Ortberg
  • Poti sa treci si peste asta, Max Lucado
  • Viata fara limite, Nick Vujicic
  • 7 barbati, Eric Metaxas

 

Asculta in trei pasi simpli:

  1. Creaza un CONT gratuit pe VOXA.
    Ai 7 zile de acces gratuit si nelimitat ca sa incerci orice audiobook de pe platforma iti face cu urechea.
  2. Descarci aplicatia VOXA disponibila pe Google Play sau App Store.
  3. Deschide aplicatia si asculta audiobookurile preferate. Descarca-le si te poti bucura de ele chiar si fara conexiune Internet.

 

Cu un abonament cu 48 RON/luna ai acces la toate audiobookurile. Voxa iti ofera posibilitatea sa asculti instant si nelimitat la un preț fix de 48 lei lunar – pretul unei singure carti – cate carti audio doresti dintr-un portofoliu extins de titluri si edituri, fara a mai astepta livrarea coletului cu cartea comandata.

Funcționeaza ca orice alt serviciu de streaming: poti asculta de pe telefonul mobil, de pe computer sau orice alt device capabil de streaming.

Aplicația VOXA este foarte confortabila de utilizat cu mai multe functii utile.

Poti anula oricand abonamentul direct din aplicatie.